• 062 759 192
 • 060 071 33 01 --
 • 037 713 301
 • Krstarenja

  Krstarenje Mediteranom i Jadranom iz Savone, Đenove, Livorna, Rima, Dubrovnika. Kruzer: Costa Fortuna, Serena, Magnifica, MSC Splendida. Last Minute Krstarenja

  Letnji povetarac

  već od379€

  Pogledaj

  Božićnji fado

  već od1099€

  Pogledaj

  Od Mletaka do Olimpije

  već od249€

  Pogledaj

  Razigrani Mediteran

  već od589€

  Pogledaj

  Neodoljivi Karibi

  već od1599€

  Pogledaj

  Jesenji fado na Mediteranu

  već od649€

  Pogledaj

  Tri kontinenta - krstarenje

  Dočekajte Novu 2020. godinu u velikom stilu sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, noćenjem u Atini, vodičem, 8-dnevnim krstarenjem sa uključenim lučkim taksama, napojnicama za brodsko osoblje, paketom alkoholnog i bezalkoholnog pića, izletima u Kairo, Rodos i Efes Posetite Atinu- najveći i glavni grad Grčke, a posle Londona i najnaseljeniji evropski grad, Kairo-egipatska prestonica i centar arapske kulture, nalazi se u severnom delu Egipta, raštrkan je po obalama i ostrvima reke Nil, Jerusalim- centar sveta, opisuju ga kao sveto mesto od Boga izabrano, Limasol-drugi grad po veličini na Kipru. Osim što je najveća luka u državi, Limasol je jedno od najpoznatijih letovališta ovog ostrva, Rodos-ime je najvećeg ostrva i najlepšeg u arhipelagu Dodekaneza, grupe od 12 sunčanih ostrva Egejskog mora, Efes- antički grad u Turskoj. Čim zakoračite na brod Celestyal Crystal, shvatićete da ne postoji drugo mesto gde se možete više osećati kao kad ste kući. Uživajte u udobnim kabinama i apartmanima, elegantnim restoranima, barovima i salama, spa i fitness sobama, kao i promenadi, gde možete uživati u sjaju okeanskog neba.

  već od1399€

  Pogledaj

  Putevima svetskih čuda

  već od1149€

  Pogledaj

  Neodoljivi Karibi

  Karibi su grupa ostrva koja se nalaze u Karipskom moru. Ova ostrva se prostiru od Floride na severu do Venecuele u Južnoj Americi na jugu. Karibi se sastoje od preko 7000 ostrva. Podeljeni su u 25 teritorija koje predstavljaju nezavisne države, kolonije i protektorate. Karibe su se nazivali i “Zapadnoindijska ostrva” jer je Kristifor Kolumbo mislio da je došao do Indije kada je otkrio Ameriku. Kolumbovo prvo iskrcavanje na američko kopno je bilo upravo na Karibima. Karibi se sastoje od Velikih i Malih Antila i deo su Severne Amerike. Za one koji sanjaju o kristalno čistom tirkiznom moru, palmama koje se njišu na laganom vetru nad belom peščanom plažom, krstarenje Karibima je pravi izbor.

  već od2099€

  Pogledaj

  Krstarenje Indijskim okeanom

  Mauricijus je ostrvo u Indijskom okeanu, gde možete da osetite neverovatan spoj kineskog, indijskog, afričkog, francuskog i britanskoga uticaja što ga čini privlačnim za sve one koji ga posete. Dok ga njegove bele peščane plaže i luksuzni hoteli dovode do vrhunca, Mauricijus nudi mnogo više od mnogih drugih tropskih ostrva u pogledu njegove ponude za planinarenje, ronjenje i ekoturizam. Reunion je nesuverena francuska ostrvska teritorija u Indijskom okeanu. Smeštena je 800 km istočno od ostrva Madagaskar i pripada regiji istočne Afrike. Sejšeli su ostrva koja razigravaju maštu, prizivaju slike tropskog raja i skrivenog piratskog blaga. Sejšele nazivaju pravim zemaljskim rajem, zbog toga što svako ostrvo , okruženo fascinantnim indijskim okeanom, krije svoju tajnu i isijava nebesku lepotu. Iako su Sejšeli udaljeni hiljadu milja odakle god da se krene, aviosaobraćaj ih je učinio pristupačnim. Ipak, mnoga pitanja su i dalje prisutna. Madagaskar je jedinstveno mesto na planeti gde se Afrika susreće sa Okeanijom, gde je istančana francuska kultura naslonjena u vekovnim slojevima na žitelje pristigle iz Indonezije, sa svahilijske obale Crnog kontinenta ili arapskog istoka.

  već od2249€

  Pogledaj

  Prelepi Mediteran

  već od649€

  Pogledaj

  Divni Mediteran

  već od479€

  Pogledaj

  Putevima svetskih čuda

  već od1149€

  Pogledaj

  Romantični Fado

  već od799€

  Pogledaj

  Egejska idila

  već od869€

  Pogledaj

  Ikone Egeja

  već od479€

  Pogledaj